Asistență socială

Venit minim garantat, ajutoare complementare și de susținere, ajutoare de încălzire

ATENA ASO

Venit minim garantat

Aplicația permite introducerea datelor care sunt necesare pentru o evidență completa a dosarelor de asistemță socială: persoanele, veniturile persoanelor, informatiile privind starea persoanelor, numarul de portii la cantina de ajutor social, alte informatii pentru persoane sau dosare. Calculul sumelor cuvenite se face automat. Se asigura managementul dispozitiilor aferente dosarelor: emitere, listare, listarea comunicarilor.

Pricipalele facilități:

 • Dosare : creare, cautare
 • Persoane : nume, tip de membru, document de identitate, CNP, documente
 • Venituri : tipuri de venituri, sume
 • Informații : tipuri de informatii pentru persoane, perioada de valabilitate, documente
 • Plați : sumele platite si perioada, calcul automat al sumelor de plata
 • Dispoziții : emitere, listare, listare comunicari
 • ATENA ALOC

  Alocații complementare și de susținere

  Aplicația gestioneaza toate datele referitoare la persoanele care solicita acordarea alocatiilor complementare si de sustinere, veniturile acestora, actele referitoare la venituri precum si a tuturor elementelor necesare calcularii cuantumului alocatiei sau cele cuprinse in ancheta sociala. Calculul cuantumului alocatiei se face automat de catre aplicatie.

  Aplicatia asigura managementul dispozitiilor aferente dosarelor: stabilire, neacordare, modificare, incetare permitand emiterea si listarea documentelor aferente

  Aplicatia asista utilizatorul oferind informatii referitoare la problemele detectate la diferite dosare prin intermediul unor atentionari. In acest fel utilizatorul poate verifica doar dosarele care preziinta probleme evitand parcurgerea lor completa in fiecare luna.

  ATENA AINC

  Ajutoare de incălzire

  Aplicația gestioneaza toate datele referitoare la persoanele care solicita acordarea ajutoarelor de incălzire. Se asigură evidența veniturilor persoanelor și a tuturor elementelor necesare calculului ajutorului de încălzire. Este calculat în mod automat cuantumului ajutorului și emiterea dispozițiilor de acordare sau neacordare.