Servicii

Dezvoltare, integrare și implementare de soluții software dedicate

Implementare soluții software

INFOTIP vă poate ajuta în procesul de implementare al produselor noastre folosind etapele definite pe baza unor proceduri eficiente definite de o metodologie precisă și testată în practică. Daca sunteți in stadiul definirii obiectivelor unei implementari va puteti baza pe noi pentru a va asigura consultanta in toate etapele pentru a asigura o instalare configurare corecta si completa a componentelor software si hardware necesare pentru a sustine obiectivele propuse.

Etapele implementarii

Management de proiect

Personalul din unitatea organizationala la nivelul careia se face implementarea produsului este angrenat intr-o serie de sesiuni de informare si instruire. Obiectivul principal este acela de a obtine o configuratie stabila si complet configurata.

Transferul de know-how și asistență în implementare

Procesul nostru de implementare include transferul de informații în utilizarea produselor instalate precum și instruirea utilizatorilor. Obiectivul acestei etape este de a asigura faptul că personalul care va utiliza soluția implementată, incluzand manageri de proiect, administratori de sistem cât și utilizatori finali, are cunoștințele necesare pentru a întreține, configura și exploata toate componentele necesare sistemului informatic.

Rezultatele procesului de implementare

Un plan realistic și complet definit

Echipa noastră de experți împreună cu specialiștii dumneavostră vor dezvolta un plan detaliat de implementare și execuție cu un scop clar definit, permițându-vă să atingeți obiectivele într-o perioadă de timp definită.

Configurări specifice

Printr-o serie de sesiuni de lucru experții noștri vor identifica carateristicile specifice modului de lucru din unitatea organizatională, specificul datelor sau necesitățile de raportare și interoperabilitate. Folosind instrumentele puse la dispoziție de aplicațiile instalate sau utilitare specializate, soluția va fi personalizată conform condițiilor și datelor specifice unității.

Proceduri de lucru

Procesul de implementare va fi finalizat prin definirea unor proceduri de lucru scrise necesare pentru utilizarea în parametri optimi a sistemului informatic.

Dezvoltare software

Infotip oferă servicii de dezvoltare de soluții dedicate bazate pe tehnologii web, de la aplicatii simple de gestiune pana la soluții complete de e-commerce sau e-business. Specializarea principală este dezvoltarea de aplicatii web dinamice realizate in limbajul de programare Java, cu integrarea de baze de date relationale și tehnologii de prezentare bazate pe HMTL5, CSS și Javascript.

Limbajul de programare Java este principala nostra alegere pentru implementare datorita independentei de platforma, stilului de programare orientat obiect si posibilitatea de integrare cu tehnologiile server-side. Desi programarea in limbajul Java este principala noastra competență, există o mulțime de alte limbaje de programare si tehnologii pe care le folosim pentru dezvoltarea unei soluții informatice complexe.

Tehnologii

  • Tehnologii J2EE
  • Tehnologii open-source Apache.
  • Tehnologii de mapare obiect-relational.
  • Tehnologii de prezentare web: HTML5, JavaScript, CSS
  • Baze de date relationale.

Baze de date

Echipa de programatori de la Infotip are o experiență solidă în utilizarea și integrarea diverselor tehnologii de baze de date, proiectarea bazelor de date relaționale, optimizarea accesului aplicației la bazele de date. Proiectarea de aplicații caracterizate prin independența de serverul de baze de date folosit permite clienților firmei noastre o mare flexibilitate în alegerea soluțiilor de stocare în funcție de bugetul, performantele și stabilitatea dorite. Serverele de baze de date pentru care dezvoltăm în mod curent soluții sunt:

  • FirebirdSQL
  • MySQL
  • Oracle
  • MSSQL Server
  • PostgreSQL

Soluții dedicate

Mai jos se află o listă de servicii de dezvoltare de soluții dedicate care pot fi realizate de firma noastră. Pentru orice detalii specifice proiectului pe care doriți să îl realizați și posibilitățile de implementare ne puteți contacta direct.

  • Soluții dedicate pentru procesarea, gestionarea și arhivarea documentelor
  • Soluții pentru automatizarea plăților prin soluții web securizate
  • Prezentarea pe internet de informații, rapoarte și statistici din baze de date
  • Generare de conținut dinamic prin transformari automatizate ale documentelor în documente online
  • Aplicatii web securizate avand la bază motoare BPM