Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului

UTILIZAREA ACESTUI SITE IMPLICA ACCEPTAREA IMPLICITA A TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE DESCRISE IN CONTINUARE IN TOTALITATE. IN CAZUL NEACCEPTARII TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE, NU UTILIZATI SITE-UL CURENT.

Continutul paginilor site-ului web este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate INFOTIP SRL Botosani Romania.

Utilizatorul este de acord ca materialele prezentate in acest site (incluzand fara limitari textele, imaginile, logo-urile, design-ul, software) sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul expres în scris al INFOTIP SRL BOTOSANI.

Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului fara acordul expres scris al INFOTIP SRL BOTOSANI.

Utilizatorul poate face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Aceste materiale nu pot fi folosite în scopuri comerciale si sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Sunt interzise modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor în scopuri publice sau comerciale.

Orice utilizare neautorizata a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor si marcilor, precum si altor legi aplicabile.

Utilizatorul nu are dreptul sa :

  • copie continutul acestui site (doar legatura catre acest site web este admisa).
  • includa pagini web in jurul continutului site-ului web.
  • prezinte informatii false despre produsele si serviciile INFOTIP SRL BOTOSANI sau sa distorsioneze in orice mod informatiile prezntate pe acest site.
  • utilizeze sigla INFOTIP SRL BOTOSANI fara acordul expres scris al INFOTIP SRL BOTOSANI.